Telefoniraj

Home » Usavršavanje » SASTANAK SA POTENCIJALNIM POLAZNICIMA OSPOSOBLJAVANJA U PROJEKTU „FIT4WORK“

SASTANAK SA POTENCIJALNIM POLAZNICIMA OSPOSOBLJAVANJA U PROJEKTU „FIT4WORK“

Nakon procesa izbiranja i obavještavanja potencijalnih polaznika osposobljavanja koji je, za potrebe projekta, proveden od strane stručnjaka Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, 22. 03. 2019. godine u prostorijama kino sale Turističko – ugostiteljske škole Split, održan je sastanak sa  svim  zainteresiranim kandidatima koji su se okupili u velikome broju – bilo je prisutno pedesetak osoba.

Na sastanku su sudjelovali Slaven Škrabić, kao voditelj programa, Ivana Drnasin, kao voditeljica obrazovanja odraslih u Turističko-ugostiteljskoj školi Split, Duje Terze, kao predstavnik hotela „Cornaro“ te Filip Benjak, kao predstavnik Bluesun hotelske grupacije.

Voditelj projekta je detaljno upoznao zainteresirane sa svrhom i namjenom projekta. Objasnio im je što se planira učiniti, koje module osposobljavanja mogu pohađati, koje kompetencije će po završetku steći te kako je planiran hodogram samog procesa osposobljavanja.

Po završetku predstavljanja projekta pristupilo se individualnim razgovorima te potpisivanja pristupnice programu od strane zainteresiranim.

U priloženim materijalima možete pogledati fotografije sa održanog sastanka.

Comments are closed.