Telefoniraj

Home » Konferencija za tisak » KONFERENCIJA ZA TISAK

KONFERENCIJA ZA TISAK

konferencija

Dana 08.06.2018. u prostorijama kino sale u Turističko – ugostiteljskoj školi Split, održana je tiskovna konferencija na kojoj su se prisutni predstavnici medija upoznali sa projektom „Fit4work“.

Konferenciju je otvorio Ravnatelj Turističko – ugostiteljske škole Ivo Bilić koji je u svom govoru istaknuo važnost uključivanja na tržište rada dugotrajno nezaposlenih osoba koji pripadaju ranjivim skupinama a što je prepoznalo i naša vlada te je preko Ministarstva turizma Republike Hrvatske a kroz korištenje Europskih socijalnih fondova odobrilo, u potpunosti,  financiranje  projekta „Fit4work“ čiji je nositelj upravo Turističko – ugostiteljska škola sa svojim partnerima.

Nakon toga je voditelj projekta Slaven Škrabić kroz prezentaciju izložio koji su to   zadaci i ciljevi projekta, koje su ranjive skupine dugotrajno nezaposlenih osoba koje će biti obuhvaćene projektom  te za koja zanimanja  se planira njihovo osposobljavanje.

Kroz nekoliko riječi nazočnima su se obratili i predstavnici partnera: Filip Benjak iz „Bluesun“-a , Ante Ojdanić iz „Manas“-a te Mirka Brkić iz udruge „Lastavica“. Oni su istaknuli razloge zbog kojih su se uključili u ovaj projekt te koja su njihova očekivanja od njegove realizacije.

Na kraju, odgovarajući na postavljena pitanja, postigao se cilj održavanja tiskovne konferencije a to je da se šira javnost upozna sa projektom „Fit4work“,  ciljevima koji se nastoje postići, izvođačima te načinima na koji će se projekt nastojati realizirati.

 

 

konferencija konferencija

Post Tagged with

Comments are closed.